בניית אתרים לרופאים
אז מה ההבדל בין בניית אתר לרופא לעומת כל עוסק אחר...
התוכן!
כמובן שגם העיצוב חשוב והמסר שהאתר מעביר…. אבל כשמישהו מחפש פתרון לבעיה הבריאותית שלו בגוגל, הוא צריך שילוו אותו יד ביד ויסבירו לו מה קורה! ממש כמו שמטופל מגיע לרופא, הוא רוצה שירגיעו אותו ויסבירו לו מה קורה ומה עושים.
ומשום שאני מקדם אתרים של רופאים, קל לי לבנות את האתרים מתוך הבנה עמוקה של המוצר, להבדיל מחברות שבונות אתרים לכל אחד, יש להם שיטה והם מעולים במה שהם עושים (חלקם) ועדיין חסרה להם ההבנה העמוקה של עולם התוכן. וזה היתרון שלי.
בשלב הראשון נדבר על תחום ההתמחות, על רשימת הטיפולים המוענקים במרפאה, על מה חשוב לקדם ואיזה קהל מתאים לבעיות הרפואיות שלהן ניתן הפתרון.
נאפיין את האתר ונחלק אותו לאזורים המוכרים- דף בית, אודות, המלצות, צור קשר והכי חשוב זה דפי הטיפול, אלו הם הדפים שהקהל שלך ישקיע הכי הרבה זמן בקריאה (ואם צריך עוד סוגי דפים או אפשרות לקבוע תור למרפאה באופן מקוון או למלא טפסים מיוחדים- אין בעיה).
לכשסיימנו את שלב האפיון נעבור לשלב העיצוב, גם השלב הזה חשוב וקריטי, ישנם כללים לפיהם אמורים לעצב אתר בתחום הרפואה, הגוונים חשובים מאוד והצגת הרופאים והצוות גם כן.
משם נקפוץ לפיתוח האתר – אני בונה אתרים בוורדפרס (כי זו מערכת פתוחה ללא גבולות ואפשרויות + גוגל מאוד מעריך אתרים על וורדפרס)
ואז מגיעים לשלב הטקסטים והתוכן, שלב קריטי ויש לשים לב טוב טוב למה ואיך כותבים. כאשר נקודת המוצא לכתיבת הטקסטים טמונה במחקר מילים, אם אנחנו נבין מה מחפשים בצד השני של המסך ומה הפתרונות המתבקשים, נכתוב בהתאמה – וזה עובד נהדר.

כמובן שאני יכול להרחיב בלי סוף על תהליך הבניה, תהליך הסקיצות, תהליך האפיון ועוד מיני מושגים שאנשי מקצוע משתמשים בהם… אבל אני מעדיף להתעסק בעיקר. לייצר אתרים מנצחים עבור הרופאים שאני מקדם.